2 äggvitor
100 g margarin
1 1/2 dl florsocker
1 äggula
2 tsk kakao
150 g mörk blockchoklad (desto högre %halt kakao desto bättre, mina är fläckiga pga att jag hade för lite %halt i min choklad i kombination att den var för varm)
200°C 10-15 min
Bottnarna: vispa äggvitorna till löst skum. Blanda dem med mandelmassa till en deg. Klicka ut smeten på plåten. Biskvierna lossnar lätt om du drar papperet med kakorna från plåten och sköljer den med kallt vatten. Lägg sedan tillbaka papperet på den fuktiga plåten o ta loss kakorna.
Smörkräm (=viktigaste): rumsvarmt smör (alltid godast) med florsocker, äggula och kakao till en smörkräm. Bre på kakorna som har fått svalna och in i kylen.
Garnering: smält chokladen och doppa biskvierna OBS bränn inte fingrarna! Sen är de bara o äta:)
Tips: gör extra av smörkrämen;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar